Η εταιρία μας

H εταιρία ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1978 στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη από τον κ. Μειντάνη Γεώργιο και κ. Κατσαρό Παναγιώτη όπου και κατασκευάστηκε η πρώτη παγκοσμίως Αυτόματη Μηχανή παραγωγής Σουβλακιων .
Η ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ για πολλά χρόνια ήταν η αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του ολλανδικού οίκου koppens καθώς και άλλων μεγάλων εταιριών μηχανημάτων επεξεργασίας κρεατοσκευασμάτων . Το 2004 η ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στον τομέα των ανοξείδωτων και αρχιτεκτονικών κατασκευών αγοράζοντας την εταιρία Grinox που στεγαζόταν στον Ταύρο και χρονολογείτο από το 1981 στον τομέα των πάσης φύσεως αρχιτεκτονικών κατασκευών .

Tο 2006 η εταιρία ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ μεταφέρετε στον Ασπρόπυργο σε καινούργιες εγκαταστάσεις 1200 τετρ. μέτρων στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου επί της Λεωφόρου Νάτο.

Το 2008 η εταιρία καινοτομεί για μια φορά ακόμη αντιπροσωπεύοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Βestfield που παράγει το ρυζέλαιο , το υγιέστερο λαδί για τηγάνι παγκοσμίως.

Το 2009 η εταιρία ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ κατοχυρώνει στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας το διαφημιστικό τύπωμα στο καλαμάκι «κουπί» . Το 2010 μια καινούργια ιδέα έρχεται στην Ελλάδα στο χώρο των κατασκευών .

Η εταιρία εισαγάγει ανοξείδωτες διακοσμητικές λαμαρίνες σε πολύ σχέδια και χρώματα για τον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών .

Σήμερα η εταιρία ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ έχει καταφέρει με την γκάμα των προϊόντων της , με συνεχή έρευνα και καινούργιες ιδέες να κατασκευάζει και να εξοπλίζει τους βιομηχανικούς χώρους των τροφίμων , της εστίασης , της δόμησης ,της ναυτιλίας και της φαρμακοβιομηχανίας .

Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας